PERSONAL


ING-MARIE ANDERSSON

Jag har jobbat som barnskötare på Falkungens förskola sedan 2000.

Att få jobba med barn är fantastiskt, få vara en del i deras vardag, få vara lyhörd och närvarande och att ständigt få se dem utvecklas

Jag är född och uppvuxen i Marks kommun, men flyttade till Falkenberg 1991 . Jag stortrivs i Halland, med närheten till havet. På min fritid umgås jag helst med familj och vänner. Jag brinner för friskvård och hälsa, där träning är en stor del av mitt liv.


EMMA LARSSON

Sedan 2019 har jag arbetat som förskollärare här på Falkungens Förskola. Jag blev färdig förskollärare januari 2014 och har sedan dess arbetat både i Falkenbergs kommun och Göteborgs Stad.

För mig är det viktigt att se barnens olika kompetenser och stötta dem i att skapa en tilltro till deras egen förmåga. Nyfikenhet och lekfullhet är två viktiga ingredienser i mitt arbete. Och mycket mycket mer.

På min fritid vill jag vara med familj och vänner, vara ute i naturen och vara kreativ.  ÅSA WANFORS

Jag har jobbat som barnskötare sedan 2001 och på Falkungen sedan hösten 2019.

Ett jobb jag trivs med väldigt bra. Att följa barnen och se hur de lär sig nya saker, lyckas och växer är något jag tycker är väldigt roligt.

På min fritid är det familj och vänner som gäller. Matlagning, musik och trädgård kommer också högt upp på min intresselista.EVA DAHLBERG

Jag är barnskötare och det har jag varit sen 1988. Har jobbat på falkungen i fem år. Innan dess var jag 20 år som assistent på Hjortsbergsskolans särskola.

Trivs väldigt bra på falkungen med alla goa barn som finns här.  Det som jag tycker är viktigt är att vi ser alla barnens olikheter. Att skapar en trygghet och en självkänsla hos barnet och att ingen ska känna sig utanför eller vara rädd för att komma till förskolan. Vi är alla lika mycket värda.

När jag inte jobbar på Falkungen umgås jag med mina barn och mitt barnbarn. Har även en liten hund som heter Cornelius. Dansar Zumba två gånger i veckan som jag tycker är väldigt roligt.LINE NYGÅRD

Sedan hösten 2022 har jag arbetat som förskollärare på Falkungens förskola. Jag tog min examen januari 2015 och har sedan dess jobbat på två olika förskolor inom Falkenbergs kommun.

Jag ser barn som kompetenta individer som alltid gör sitt bästa. Jag tycker det är spännande att följa barnens nyfikenhet och utveckling och det bästa är när barnen lyckas med något de själva inte tror att det klarar. 

På min fritid umgås jag med min familj och mina vänner samt träna.IDA BRESELL

Mitt namn är Ida Bresell och jag arbetar som både rektor och förskollärare på Falkungen. Jag började jobba på Falkungen våren 21. Jag har en bakgrund som förskollärare och rektor på kooperativ i Göteborg. Jag har även arbetat som pedagogista inom Falkenbergs kommun, där jag handlett arbetslag i förskolan, samt arbetat som lärare mot förskoleklass.

Att komma till Falkungen varje dag och möte barn, pedagoger och föräldrar är något som ger mig glädje och energi, något jag hoppas smittar av sig. Jag brinner för barns delaktighet och att skapa en verksamhet där barnen hela tiden känner att de växer. Jag tror på det kompetenta barnet, och att barn och vuxna tillsammans kan utforska för att hitta nya saker att lära sig om.

För mig är det goda mötet mellan människor något som jag har som utgångspunkt. Mellan barnen, mellan pedagog och barn och mellan föräldrar och pedagoger. När jag kom till Falkungen kände jag att detta är något som finns här, och det var därför jag valde att ta chansen att börja arbeta här. Detta lovar jag att förvalta vidare.

Jag är född och uppvuxen i Falkenberg, men har bott i Malmö och Göteborg en längre tid. För ett par år sedan kände jag och min familj att det var dags att flytta tillbaka, vilket vi inte ångrar en sekund.


LISA KARLSSON


EMELIE NORÉN