PERSONAL


ING-MARIE ANDERSSON

Jag har jobbat som barnskötare på Falkungens förskola sedan 2000.

Att få jobba med barn är fantastiskt, få vara en del i deras vardag, få vara lyhörd och närvarande och att ständigt få se dem utvecklas

Jag är född och uppvuxen i Marks kommun, men flyttade till Falkenberg 1991 . Jag stortrivs i Halland, med närheten till havet. På min fritid umgås jag helst med familj och vänner. Jag brinner för friskvård och hälsa, där träning är en stor del av mitt liv.


EMMA LARSSON

Sedan 2019 har jag arbetat som förskollärare här på Falkungens Förskola. Jag blev färdig förskollärare januari 2014 och har sedan dess arbetat både i Falkenbergs kommun och Göteborgs Stad.

För mig är det viktigt att se barnens olika kompetenser och stötta dem i att skapa en tilltro till deras egen förmåga. Nyfikenhet och lekfullhet är två viktiga ingredienser i mitt arbete. Och mycket mycket mer.

På min fritid vill jag vara med familj och vänner, vara ute i naturen och vara kreativ.  ÅSA WANFORS

Jag har jobbat som barnskötare sedan 2001 och på Falkungen sedan hösten 2019.

Ett jobb jag trivs med väldigt bra. Att följa barnen och se hur de lär sig nya saker, lyckas och växer är något jag tycker är väldigt roligt.

På min fritid är det familj och vänner som gäller. Matlagning, musik och trädgård kommer också högt upp på min intresselista.EVA DAHLBERG

Jag är barnskötare och det har jag varit sen 1988. Har jobbat på Falkungen i fem år. Innan dess var jag 20 år som assistent på Hjortsbergsskolans särskola.

Trivs väldigt bra på Falkungen med alla goa barn som finns här.  Det som jag tycker är viktigt är att vi ser alla barnens olikheter. Att skapar en trygghet och en självkänsla hos barnet och att ingen ska känna sig utanför eller vara rädd för att komma till förskolan. Vi är alla lika mycket värda.

När jag inte jobbar på Falkungen umgås jag med mina barn och mitt barnbarn. Dansar Zumba två gånger i veckan som jag tycker är väldigt roligt.LINE NYGÅRD

Jag jobbar som både rektor och förskollärare på Falkungens förskola. 

Jag tog min examen januari 2015 och har sedan dess jobbat på två olika förskolor inom Falkenbergs kommun.

Jag ser barn som kompetenta individer som alltid gör sitt bästa. Jag tycker det är spännande att följa barnens nyfikenhet och utveckling och det bästa är när barnen lyckas med något de själva inte tror att det klarar. 

På min fritid umgås jag med min familj och mina vänner samt träna.JOSEFINE JONSSON

Jag började jobba som förskollärare på falkungens förskola i augusti 2023. Innan dess jobbade jag som pedagog på en förskola i Varbergs kommun.

Jag tog min lärarexamen 2008 med inriktning mot skola och de äldre barnen men efter att ha testat att jobba i förskolan kände jag att det var här jag trivdes bäst.

Jag tycker att vi som arbetat i förskolan har ett väldigt viktigt jobb då vi har möjlighet att stötta barnen i deras utveckling och lärande. En stor del är att hjälpa barnen att bli trygga i sig själva och att skapa goda relationer till andra.

På min fritid tycker jag om att umgås med min familj och vänner samt att laga mat och träna.